Bulgarian Business Consultants

За нас

Нашата мисия

Нашата мисия е да бъдем утвърденият български партньор на международни инвеститори и фондове, които търсят подходящи компании за придобиване, както и да сме предпочитаният посредник на местни компании, търсещи нови възможности за ръст, печалба и устойчивост.

Ние сме специализирани в предоставяне на висококачествени бизнес и консултантски услуги, инвестиционни и интегрирани бизнес решения. В дейността си разчитаме на широката си международна мрежа, опита си и на екипен подход, подпомагайки нашите клиенти да се развиват, да постигнат ефективност и да отговорят на европейските очаквания.

Водещи принципи и ценности

Нашата работа се базира на принципите на отлична компетентност, сътрудничество и определяне потребностите и постигане стратегическите цели на нашите клиенти.

Стремим се да бъдем отворени, да сътрудничим и разбираме нашите клиенти. Силно вярваме, че тясното сътрудничество и партньорски отношения с клиентите и партньорите ни са най-ценният подход за успешен бизнес. Преди да започнем да работим с нашите клиенти, първо трябва да проучим техния бизнес. Трябва да установим източниците на приходи, печалби, конкурентните им предимства, както и техните клиенти и пазари. Този вътрешен поглед спомага нашите услуги да бъдат изключително ценни и подобрява значително качеството на нашата работа.

Нашият екип

Нашият екип включва бизнес брокери, консултанти и професионалисти в сферата на сливания и придобивания, всеки от които постоянно се грижи за финансовия и стратегически успех на широка клиентска база.

Съдружниците в Бългериан Бизнес Консалтантс имат повече от 30 години кумулативен опит в български, европейски и американски банкови и финансови институции. По този начин висшият мениджмънт на компанията е създал многосекторен фокус и широка партньорска мрежа.
Експертни познания и опит

Професионалистите, работещи в Бългериан Бизнес Консалтантс, поставят интересите на всички клиенти на първо място с акцент върху създаването на „добавена стойност”, гарантираща продължителен растеж и успех за тях. Индивидуално внимание към специфичните инвестиционни цели и бизнес стратегии и гарантиране на безконфликтни услуги на всеки отделен клиент са в основата на този бизнес подход.